Boot laten vervoeren Zuid-Holland

Boot laten vervoeren Zuid-Holland

Een achtergelaten boot kan een flinke smet zijn op rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren en kanalen. Ze geven een lelijk uiterlijk aan het geheel en kunnen bovendien gevaarlijke vloeistoffen gaan lekken. Dit kan uiteindelijk resulteren in grote milieuschade aan de omgeving. Naast de vloeistoffen kunnen ook de materialen van de boot zelf los gaan laten en in de omgeving terecht komen. De verf die op deze objecten zit kan ook weer in de natuur komen. Al met al kan een boot zonder onderhoud voor een hoop ellende zorgen. Deze boot uit Zuid-Holland laten vervoeren naar een opslag is dan ook een verstandige optie. Hiermee wordt de mogelijke schade voorgebleven.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Boot laten vervoeren

Boot vervoeren over land of water?

De professionals van First Harbour Impressions B.V. zijn in staat om een boot te vervoeren over land of over water. Elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Een lichte of kleine boot kan bijvoorbeeld makkelijker uit het water gehaald worden. Op deze manier is de kans op lekkage tijdens het laten vervoeren van een boot uit Zuid-Holland kleiner en bovendien zal het transport over land sneller gaan dan over het water.

Boot uit Zuid-Holland laten vervoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een bedrijf voor het laten vervoeren van een boot uit Zuid-Holland en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)