Achtergelaten boten afvoeren Noord-Holland

Achtergelaten boten afvoeren Noord-Holland

Boten die onbeheerd achter worden gelaten kunnen een groot probleem voor het milieu en omgeving op gaan leveren. Op deze boten zijn vaak nog wel vloeistoffen aanwezig die schadelijk zijn voor de rivieren, meren, kanalen en grachten. Wanneer een boot lang niet gebruikt wordt of geen onderhoud krijgt dan wordt de kans alsmaar groter dat er lekkages op zullen treden. Het is daarom van groot belang dat deze boten tijdig uit de jachthavens of havens opgehaald worden. Naast lekkages bestaat ook nog de kans dat er asbest in de boot aanwezig is. Het is daarom ten zeerste aan te raden om experts in te schakelen voor het afvoeren van deze achtergelaten boten uit Noord-Holland die weten hoe hier mee omgegaan moet worden.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Achtergelaten boten afvoeren

Controle door First Harbour Impressions

Bij FHI B.V. worden eerst de nodige controles uitgevoerd voordat er aan het afvoeren van achtergelaten boten uit Noord-Holland begonnen wordt. Zo zijn er altijd gespecialiseerde duikers aanwezig om de boot en omgeving te controleren om zo onverwachte problemen te voorkomen. Daarnaast wordt er van tevoren een offerte opgesteld zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Achtergelaten boten uit Noord-Holland afvoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u achtergelaten boten uit Noord-Holland afvoeren? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons telefoonnummer 085 – 0220272, door een mail te sturen naar info@fhi-bv.nl of het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)