Afvoeren achtergelaten vaartuigen Flevoland

Afvoeren achtergelaten vaartuigen Flevoland

Wanneer vaartuigen achtergelaten worden, kan het afvoeren in Flevoland moeilijk worden. De vaartuigen kunnen namelijk vast komen te zitten in de rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren of kanalen. Het kan voor een particulier daarom ontzettend lastig zijn om zo’n boot zelf weg te halen. Daarnaast bestaat de kans dat er bij het weghalen van de boot verschillende milieuvervuilende stoffen vrijkomen. Daarom is het ten zeerste aan te raden dat een professioneel bedrijf het afvoeren van zo’n voertuig voor zijn rekening neemt. Zo’n bedrijf is in staat om een vaartuig zo af te voeren zodat er geen materialen achterblijven in het water. Daarnaast heeft zo’n bedrijf vaak een loods waar de boot opgeslagen kan worden totdat de eigenaar of een koper gevonden is.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Afvoeren achtergelaten vaartuigen

Werkzaamheden van First Harbour Impressions

First Harbour Impressions kan verschillende werkzaamheden op zich nemen die te maken hebben met het afvoeren van achtergelaten vaartuigen uit Flevoland en omstreken. Zo kan er contact opgenomen worden voor het afvoeren van een vaartuig, berging van een vaartuig, onderzoek naar de eigenaar van een achtergelaten vaartuig, complete verwijdering en opslag van weesboten, en hulp en bemiddeling bij beslag op een vaartuig. Daarnaast heeft FHI een team van duikers beschikbaar die kunnen helpen bij het afvoeren van een vaartuig. Ze controleren eerst de omgeving zodat men niet voor verrassingen komt te staan.

Achtergelaten vaartuigen uit Flevoland afvoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u achtergelaten voertuigen uit Flevoland afvoeren? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)