Berging gezonken boot Friesland

Berging gezonken boot Friesland

Gezonken boten kunnen een groot gevaar vormen voor het vaarverkeer in rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren en kanalen. Vooral wanneer deze boten voor een groot gedeelte of helemaal onder water op de bodem liggen. Deze vaartuigen zijn dan vaak niet goed zichtbaar waardoor de kans op een aanvaring vergroot wordt. Vooral op een drukke rivier of gracht kan dit desastreuze gevolgen hebben. Berging van zo’n gezonken boot in Friesland is dan ook van groot belang. Het bergen van een gezonken vaartuig is alleen geen gemakkelijke opgaven. Een specialistisch bedrijf inhuren wordt dan ook ten zeerste aangeraden. Zo’n bedrijf weet precies hoe een gezonken vaartuig veilig geborgen kan worden.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Berging gezonken boot

Berging in combinatie met duikers

Om zeker te weten dat alles volgens plan verloopt tijdens de berging van een gezonken boot in Friesland en omstreken, werkt First Harbour Impressions B.V. samen met een team van duikers. Deze duikers bestuderen de boot eerst grondig waarna een plan van aanpak wordt gemaakt. Zo weten alle betrokkenen wat de bedoeling is tijdens de berging. Nadat de boot van de bodem is gehaald, wordt het vervoerd naar een opslag waar de boot wordt opgeslagen totdat de eigenaar van de boot bekend is. Als de eigenaar niet wordt gevonden zal de boot gesloopt of geveild worden.

Berging gezonken boot in Friesland door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een bedrijf voor de berging van een gezonken boot in Friesland en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)