Berging vaartuigen Friesland

Berging vaartuigen Friesland

Het gebruik van bergen van vaartuigen is al zo oud als de scheepsvaart zelf. Zo waren de Romeinen al bezig met bergen in de Middellandse zee in de eerste eeuw voor christus. Bergen is het terughalen van een gezonken of verlaten vaartuigen. Het is dat de berging spoedig plaatsvindt hierdoor kunnen nadelige effecten zo veel mogelijk beperkt worden. Denk aan lekken van olie of verliezen van materialen op de boot. Ook worden er flinke boetes uitgedeeld als verlaten boten in het water gelaten worden en al helemaal als deze olie gaan lekken. Daarom ondersteund First Harbour Impressions u graag bij de berging van vaartuigen in Friesland en omstreken.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Berging vaartuigen

Wat kunnen we nog doen met de boot?

Na de berging van het vaartuig zal er gedevalueerd worden wat de mogelijkheden zijn voor de desbetreffende boot. Boten die nog in redelijke conditie zijn, worden regelmatig nog geveild. Op deze manier zijn kan er nog een tweede leven geblazen worden in de boot, genieten. Wanneer de verlaten boten uit de havens, rivieren, grachten, kanalen of meren in een heel slechte staat zijn, is er geen andere keuze meer dan de boten te slopen. Mocht dit het geval zijn dan zullen van de gesloopte boot nog zo veel mogelijk onderdelen gerecycled. Zo kan de berging van vaartuigen in Friesland ook nog een duurzaam zijn.

Berging vaartuigen in Friesland door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afvoeren van uw gezonken boot. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en berging van vaartuigen in Friesland en omstreken. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u verlaten boten afvoeren? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons telefoonnummer 085 – 0220272, door een mail te sturen naar info@fhi-bv.nl of het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)