Boot af laten voeren Amsterdam

Boot af laten voeren Amsterdam

Een boot afvoeren is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral wanneer een boot al lang op een locatie ligt zonder onderhoud, kan er tijdens het afvoeren van de boot schade veroorzaakt worden aan de rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren en kanalen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er vloeistoffen lekken uit de boot. Deze vloeistoffen kunnen mogelijk in grote getalen uit de boot komen te lekken waardoor de schade aan de omgeving groot kan zijn. Wanneer u een boot uit Amsterdam af wilt laten voeren, zorgen de professionals van First Harbour Impressions B.V. ervoor dat de lekkende vloeistoffen niet in de omgeving terecht zullen komen.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Boot af laten voeren

Afvoeren van boten zonder milieuschade

Om geen vloeistoffen naar de omgeving te laten lekken, voert First Harbour Impressions altijd eerst een grondige inspectie uit om hierna een plan van aanpak te maken. Deze inspectie wordt voor een deel uitgevoerd door een vast team van duikers die kijken naar de onderkant van de boot en de omgeving. Wanneer er blijkt dat de kans op lekkage groot is, wordt een scherm om de boot heen geplaatst. Hierdoor zullen alle vloeistoffen opgevangen worden en zal er niets lekken naar de rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren of kanalen. Zo weet u zeker dat het af laten voeren van een boot uit Amsterdam veilig gebeurt.

Boot uit Amsterdam af laten voeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een bedrijf voor het af laten voeren van een boot uit Amsterdam en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)