Boot afvoeren Markermeer

Boot afvoeren Markermeer

Tijdens het varen kunnen verschillende dingen gebeuren waardoor een boot stil komt te liggen. Zo kan het bijvoorbeeld in te laag water hebben gevaren of een aanvaring hebben gehad met de kant of een andere boot. Het afvoeren van deze boot uit Markermeer moet dan gebeuren om de rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren of kanalen vrij te houden zodat andere boten veilig door kunnen varen. Wanneer er veel schade is aan zo’n boot moet het transport hiervan wel veilig gebeuren. In deze vaartuigen zitten vaak namelijk nog veel vloeistoffen die erg schadelijk kunnen zijn voor de omgeving.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Boot afvoeren

Een boot veilig bergen

De professionals van First Harbour Impressions weten door hun jarenlange ervaring precies hoe een boot veilig vervoerd moet worden. Er wordt vaak samengewerkt met een vaste duikersploeg die assistentie kan verlenen en een inspectie onder water kan uitvoeren bij de boot. Zo weet iedereen zeker dat er tijdens het afvoeren van de boot uit Markermeer geen gekke dingen gaan gebeuren. Mocht de kans aanwezig zijn dat de boot gaat lekken, dan worden er schermen rond de boot geplaatst. Deze schermen houden alle lekkende vloeistoffen tegen. Het milieu en de directe omgeving zullen hierdoor niet lijden onder het transport van de kapotte boot.

Boot uit Markermeer afvoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een bedrijf voor het afvoeren van een boot uit Markermeer en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)