Boot laten verwijderen Utrecht

Boot laten verwijderen Utrecht

Een achtergelaten boot kan een enorme last zijn voor havens en jachthavens. Zo’n boot kan na verloop van tijd namelijk een erg onaangename uitstraling krijgen. Iets wat ook de rest van de haven of jachthaven beïnvloedt. Voor een eigenaar is het daarom van belang om zo’n achtergelaten boot in Utrecht te laten verwijderen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer een boot namelijk erg lang geen onderhoud heeft ontvangen, kan de kans ontstaan dat zo’n boot kan gaan lekken bij het verwijderen. De professionals van First Harbour Impressions B.V. zorgen ervoor dat er geen schade aan de haven of omgeving zal ontstaan bij het verwijderen van de boot.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Achtergelaten boten afvoeren

Verschillende boten mogelijk

Bij First Harbour Impressions B.V. draait men de hand niet om voor een grote of kleine boot. Samen met een gespecialiseerd duikersteam wordt ervoor gezorgd dat het laten verwijderen van elke boot uit Utrecht veilig gebeurt. Er kan gekozen worden om de boot over land of over het water naar de opslag te vervoeren. De professionals zullen voor de klus een inschatting maken over wat de beste manier is om de boot te verwijderen. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers weten ze precies welke situatie voor welke aanpakt vraagt.

Boot uit Utrecht laten verwijderen door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten. FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u een boot uit Utrecht laten verwijderen? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)