Bootsloperij Gelderland

Bootsloperij Gelderland

Iedereen wil zijn boot zo lang mogelijk in bezit houden. Veel mensen zijn erg zuinig op hun boot en voeren ook veel onderhoud uit op deze boot. Elke boot gaat echter een keer zijn ondergang tegemoet. Tegen het einde van zijn latijn wordt het lastig om de boot nog in een goede staat te houden. In veel van deze gevallen wordt dan gekozen om de boot uit Gelderland naar een bootsloperij te brengen. Dit bedrijf kan de boot opslaan en demonteren. Zo kan er gekeken worden welke onderdelen van de boot nog hergebruik kunnen worden. Deze onderdelen kunnen dan mogelijk weer gebruikt worden om andere boten te repareren. Zo helpt het slopen van een boot om de kosten van reparaties en onderdelen laag te houden.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Bootsloperij

Vervoer naar een sloperij

Wanneer een boot niet of nauwelijks meer kan varen, kan het erg lastig zijn om deze naar een bootsloperij in Gelderland te brengen. First Harbour Impressions B.V. is gespecialiseerd in het vervoeren van boten. Door hun jarenlange ervaring weten ze precies welke situatie om welke aanpak vraagt. Afhankelijk van de staat en de grote van het vaartuig kan gekozen worden om de boot over land of over het water te vervoeren. Beide opties zijn mogelijk bij First Harbour Impressions B.V.

Bootsloperij in Gelderland door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een bootsloperij in Gelderland en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)