Gezonken boot afvoeren Dordrecht

Gezonken boot afvoeren Dordrecht

Een bekend risico van boten is dat de mogelijkheid bestaat dat ze gaan zinken. Zeker als individuen erg gehecht zijn aan hun boten is ontzettend vervelend. Boten zinken vaker in de winter wanneer de eigenaren de boten minder gebruiken en er meer sprake is van regenval. Mocht uw boot zinken is het wel zaak dat deze zo snel mogelijk weer boven water komt. Dit omdat de kosten ontzettend kunnen oplopen wanneer de boot blijft liggen onder water. Ook het risico op mogelijke lekken moet beperkt worden. Dit heeft veel nadelige gevolgen voor de natuur en voor uw portemonnee. First Harbour Impressions staat klaar om u het ondersteunen bij het afvoeren van een gezonken boot in Dordrecht .

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Afvoeren achtergelaten vaartuigen

Nog veilen of slopen

Na het afvoeren van de gezonken boot in Dordrecht zal er bepaald worden wat de vervolgstappen zijn voor de desbetreffende boot. Boten die nog in redelijke conditie zijn, worden regelmatig nog geveild. Op deze manier zijn kan er nog een tweede leven geblazen worden in de boot, genieten. Wanneer de verlaten boten uit de havens, rivieren, grachten, kanalen of meren in een heel slechte staat zijn, is er geen andere keuze meer dan de boten te slopen. Mocht dit het geval zijn dan zullen van de gesloopte boot nog zo veel mogelijk onderdelen gerecycled.

Gezonken boten afvoeren in Dordrecht door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afvoeren van uw gezonken boot. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten. FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u gezonken boten afvoeren in Dordrecht ? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons telefoonnummer 085 – 0220272, door een mail te sturen naar info@fhi-bv.nl of het contactformulier in te vullen op onze website

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)