Ophaaldienst boten Flevoland

Ophaaldienst boten Flevoland

Een boot laten stranden wil natuurlijk niemand. Het kan helaas wel gebeuren. In de zomer bijvoorbeeld bij laag water. Het kan dan voorkomen dat er ineens een zandbank geraakt wordt waardoor er niet verder gevaren kan worden. Ook in de winter is het stranden van een boot mogelijk. Misschien waait de wind net te hard waardoor er uit koers gevaren wordt. Dit kan resulteren in het vast komen te zitten van de boot. Deze boot zelf van zijn plaats krijgen is dan bijna onmogelijk. Een ophaaldienst voor boten uit Flevoland bellen is dan de enige optie. Deze ophaaldienst weet precies hoe ze een boot veilig en met zo min mogelijk schade weer het water op kunnen krijgen.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Ophaaldienst boten

Veiligheid gegarandeerd

Wanneer First Harbour Impressions gebeld wordt om een boot op te halen, voeren ze eerst een grondige inspectie uit. Zo weet men zeker dat er niet op onverwachte momenten schade aan de boot zal ontstaan. Deze inspectie kan gepaard gaan met een team van duikers van de ophaaldienst in Flevoland die ook de onderkant van de boten en de omgeving in kaart brengen. Mocht het onmogelijk te zijn om de boot te verplaatsen zonder schade te veroorzaken, dan worden er schermen rond de boot geplaatst zodat lekkende vloeistoffen niet in de omgeving terecht komen. Bij schade wordt de boot naar een opslag vervoerd waar deze gerepareerd en opgehaald kan worden.

Ophaaldienst boten uit Flevoland door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een ophaaldienst voor boten in Flevoland en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)