Sloopboot afvoeren Nederland

Sloopboot afvoeren Nederland

Veel mensen dromen ervan een mooie boot te bezitten. Tijdens de zomermaanden op pad kunnen gaan en zelf een mooi plekje zoeken op de Nederlandse rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren en kanalen spreekt veel mensen aan. Wanneer zo’n boot regelmatig onderhouden wordt, kan er lang van een boot genoten worden. Echter, laat men de boot verloederen en wordt er geen aandacht meer aan besteed, dan zal de boot niet zo lang meegaan. Dit kan resulteren in dat de boot uiteindelijk niet meer bruikbaar is. Sommige mensen laten deze boot dan liggen en kijken er niet meer naar om. Dit tot grote ergernis van eigenaren van havens of jachthavens. Er kan dan gekozen worden voor het afvoeren van deze sloopboot uit Nederland of omstreken.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Sloopboot afvoeren

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor het afvoeren van een sloopboot uit Nederland is eenvoudig te doen bij First Harbour Impressions B.V. Een belletje is al genoeg. Na het maken van een afspraak komt één van de medewerkers bij het vaartuig kijken om deze te controleren en de staat van het vaartuig in te schatten. Met deze informatie kan een plan van aanpak gemaakt worden. Zo kan de medewerker er bijvoorbeeld voor kiezen om het vaste team van duikers in te schakelen. Zo kan er gegarandeerd worden dat er geen vloeistoffen naar de omgeving zullen lekken.

Sloopboot uit Nederland afvoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten. FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een bedrijf voor het afvoeren van een sloopboot uit Nederland en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)