Spookboten afvoeren Utrecht

Spookboten afvoeren Utrecht

Een spookboot is vaak een enorme last voor een gemeente. Het geeft rivieren, meren, kanalen, grachten, havens of jachthavens een niet mooi uiterlijk en neemt onnodig veel plek in bezit. Daarnaast bestaat het gevaar voor lekkages als een vaartuig lang niet onderhouden wordt. Brandstof en olie kunnen dan in het water gaan lekken. Dit kan grote gevolgen hebben voor de directe omgeving. In vele gevallen is de eigenaar onbekend of niet traceerbaar. Het probleem komt dan op het bordje van de gemeente te liggen. Dit alles kost de gemeente weer tijd en geld. Iets wat ze beter in andere projecten hadden kunnen steken. Het tijdig afvoeren van deze spookboten uit Utrecht is daarom van groot belang.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Spookboten afvoeren

Professionele behandeling door First Harbour Impressions

De professionals van First Harbour Impressions doen er alles aan om de omgeving rond de spookboten uit Utrecht zo goed mogelijk te beschermen tijdens het afvoeren. Zo kunnen er schermen rond de boot geplaatst worden voordat deze verwijderd wordt. Op deze manier zullen er geen vloeistoffen lekken die de omgeving kunnen beschadigen. Rivieren, meren, kanalen, grachten, havens of jachthavens blijven op deze manier langer bruikbaar.

Spookboten uit Utrecht afvoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u spookboten uit Utrecht afvoeren? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons telefoonnummer 085 – 0220272, door een mail te sturen naar info@fhi-bv.nl of het contactformulier in te vullen op onze website

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)