Verlaten boten afvoeren Zeeland

Verlaten boten afvoeren Zeeland

Iedereen droomt er wel van om een boot te bezitten. In de zomer lekker over de rivieren van Nederland of zeeën te varen. Er zijn maar weinig bezittingen die zo duidelijk welvaart uitstralen als een mooie boot. Een boot is dan ook niet goedkoop. Toch zijn er mensen die op een gegeven moment uitgekeken zijn op hun boot. Sommige van deze mensen maakt dan de keuze om de boot te verlaten. De boot blijft dan in de haven of jachthaven liggen zonder dat er ook maar iets aan gedaan wordt. Dit kan uiteindelijk serieuze gevolgen hebben voor het milieu of de omgeving. Het afvoeren van deze verlaten boten uit Zeeland is daarom van groot belang.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Verlaten boten afvoeren

Nog veilen of slopen

Na het afvoeren van deze verlaten boten uit Zeeland en omstreken, is de vraag wat er nu mee gedaan moet worden. Boten die nog in aardige conditie zijn, worden vaak weer verkocht op veilingen. Op deze manier zijn er toch nog mensen die van de boot kunnen genieten. Wanneer de verlaten boten uit de rivieren, grachten, kanalen of meren in een heel slechte staat zijn, is er geen andere keuze meer dan de boten te slopen.

Verlaten boten uit Zeeland afvoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u verlaten boten uit Zeeland afvoeren? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons telefoonnummer 085 – 0220272, door een mail te sturen naar info@fhi-bv.nl of het contactformulier in te vullen op onze website

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)