Verwijdering vaartuigen Noord-Holland

Verwijdering vaartuigen Noord-Holland

Wanneer er een ongeluk op de weg gebeurt, zijn de hulpdiensten snel ter plaatse. Ook als een auto langs de kant staat, zal het niet lang duren voordat deze auto verwijderd wordt en naar een opslag wordt gebracht. Op de weg zijn deze werkzaamheden dus gestroomlijnd omdat de veiligheid op de weg natuurlijk ook snel in gevaar komt. Op het water gaat dit anders. Het kan voorkomen dat vaartuigen uit Noord-Holland die klaar zijn voor verwijdering maanden of jaren blijven liggen zonder dat er iemand naar omkijkt. Wanneer zo’n vaartuig echt lang blijft liggen, kan dit grote gevolgen hebben voor de omgeving vanwege de kans op lekkende vloeistoffen.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Achtergelaten boten afvoeren

Verwijdering regelen

De verwijdering van vaartuigen uit Noord-Holland kan eenvoudig geregeld worden. Er kan simpelweg gebeld worden of via de website contact opgenomen worden. Een medewerker zal dan een kijkje nemen bij het vaartuig en een inspectie uitvoeren. Ook zal er met u een plan van aanpakt gemaakt worden. Zo weten u en de professionals van First Harbour Impressions B.V. precies wat er zal gebeuren op de dag van de verwijdering.

Verwijdering vaartuigen uit Noord-Holland door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten. FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Zoekt u een bedrijf voor de verwijdering van vaartuigen uit Noord-Holland en omstreken? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen op onze website.

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)