Zwerfboten afvoeren Zeeland

Zwerfboten afvoeren Zeeland

Steeds vaker komen er berichten in het nieuws over gemeenten die klagen over zwerfboten. Zwerfboten zijn boten die zomaar achtergelaten worden door hun eigenaar. Het probleem hierbij is dat de eigenaar van deze boten vaak niet achterhaald kan worden. Hierdoor kan er vaak ook niemand aansprakelijk gehouden worden. Afvoeren van deze zwerfboten uit rivieren, jachthavens, havens, grachten, meren en kanalen is in Zeeland dan de enige optie. Hier komen bedrijven zoals First Harbour Impressions B.V. in beeld. Deze bedrijven zijn instaat om deze boten in of uit het water te vervoeren naar een plek waar de boten geveild of gesloopt kunnen worden.

Helpt tegen overlast

24/7 bereikbaar

Milieuvriendelijk

Zwerfboten afvoeren

Hoe gaat het afvoeren in zijn werk?

Voordat er aan het afvoeren van zwerfboten uit Zeeland kan worden begonnen, worden er een aantal checks uitgevoerd. Tijdens deze check wordt de conditie van het vaartuig in kaart gebracht waarna er een plan van aanpak gemaakt wordt. Als er geconstateerd wordt dat er kans op lekkage is, worden olieschermen rond de boot geplaatst om zo verspreiding van vloeistoffen te voorkomen.

Zwerfboten uit Zeeland afvoeren door First Harbour Impressions B.V.

FHI B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van alle voorkomende achtergelaten vaartuigen. FHI B.V. verwijdert vaartuigen in eigen beheer tot een lengte van 80 meter (langere lengtes mogelijk op aanvraag). First Harbour Impressions is ontstaan na een steeds meer groeiende vraag van zowel gemeenten als andere (overheids)instanties na een steeds groter groeiend probleem, namelijk weesboten.

FHI staat graag voor u klaar als het gaat om verwijdering en afvoer van vaartuigen. FHI werkt vooral in opdracht voor (overheid)instanties en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast staat FHI ook graag klaar voor bijvoorbeeld jachthavens en verenigingen. Wilt u zwerfboten uit Zeeland afvoeren? Dan horen wij dat natuurlijk graag en kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons telefoonnummer 085 – 0220272, door een mail te sturen naar info@fhi-bv.nl of het contactformulier in te vullen op onze website

"You never get a second chance to make a first impression!"

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)